Supplieline

Supplieline blev grundlagt i 2018 med det formål, at levere kvalitetsprodukter til tatoveringsindustrien, mere specifikt de artister som ønsker at tage deres forretning til et nyt niveau.

Siden grundlæggelsen har Supplieline vokset sig større, til hele Europa og vi er stolte over at forhandle førsteklasses produkter, fra førerende mærker som Kwadron, Wecare, Killerink, ELECTRUM Stencil Primer, YayoFamilia Tatsoul, samt mange andre kendte brands. Med kombinationen af personlig relation, dialog, og mulighed for websalg, differentiere Supplieline sig fordi, vi ved hvor meget tid det kræver at skulle holde øje med lagerbeholdningen, og den tid det kræver at skulle bestille fra flere steder.

Vi har derfor valgt at lade jer fokusere på det i er gode til, nemlig at lave flot kunst på jeres kunder! Vi fører løbende statistik over hvor meget i, i gennemsnit bruger i jeres studie af de varer i køber hos os, for at vi på den måde kan forecaste hvornår i igen skal bruge nye materialer. Vi kontakter derfor jer via tlf. når det er ved at være tid igen, og sørger for at i får den bestilling i har brug for inden i løber tør for vare. Når man har et samarbejde med Suplieline hjælper vi derfor også med at implementere vores produktlinje i din shop på en sådan måde at dine kunder vil få en om noget endnu bedre oplevelse end tidligere. Dette da kunden vil opleve en klar rød tråd fra det minut de træder ind af døren hos jer, og hele vejen til at de står med deres færdig helede tatovering 4-6 uger efter at de forlader din shop.

Det gør vi, da vi ligger stor vægt på at have en personlig relation til vores kunder og ønsker tryghed og gennemsigtighed hele vejen igennem. vi har ikke blot et ønske sælge kvalitetsprodukter men vigtigst af alt at vi ønsker at hjælpe artisterne til at skabe en bedre helhedsoplevelse for deres kunder fra start til slut. Vi ved nemlig hvor meget det betyder for dine kunder at de bliver taget hånd om fra start til slut på deres rejse hos dig.

Udover vores aftercare liner, tilbyder vi et bredt udvalg af generelle studio tatoveringsforsyninger blandt andet greb, tips, engangsartikler, strømforsyninger, møbler, samt hygiejne- og efterplejeprodukter.